Uspješno održan 1. DAF RoadShow u Varaždinskim Toplicama

S ciljem kvalitetnijeg približavanja vrhunskih DAF vozila hrvatskom tržištu 29. i 30. travnja ove godine uspješno smo organizirali 1. DAF RoadShow na prodajno servisnom prostoru naše tvrke u Varaždinskim Toplicama.

S tim razlogom pozivnice za dolazak na ovaj event poslane su na preko 4000 adresa hrvatskih tvrtki koje se bave prijevozništvom ili usko srodnom djelatnošću. Samom događaju odazvalo se preko 500 gostiju koji su se u ova dva dana putem video prezentacija upoznali s prednostima DAF modela vozila. Mnoge navedene prednosti, posjetitelji su isprobali i osobno u test-vožnjma 5 modela kamiona koji su za ovu svrhu dopremljeni iz tvornice u Nizozemskoj.

Ovom prilikom mogli su se isprobati sljedeći modeli kamiona:

  • tegljač XF105.460 FT,
  • tegljač 3-osovinac CF85.460 FTT,
  • hladnjača CF85.460 FAR,
  • kiper CF85.460 FAD
  • te furgon LF55.300 FA.

Također, zanimljivo je napomenuti da je dan prije DAF RoadShowa održan Press day za vrijeme kojeg su kamione testirale i ekipe stručnih časopisa Kamion&Bus, Lastauto&Omnibus te Transport. Testovi svih modela DAF vozila biti će objavljeni u narednim brojevima ovih stručnih časopisa.

Ovaj događaj jedan je od rezultata dugih i napornih priprema naše tvrtke kao ozbiljnog predstavnika za DAF vozila u Republici Hrvatskoj. Da smo postigli visokokvalitetan nivo provjerenog DAF partnera, svečano je potvrđeno 29. travnja javnim potpisivanjem ekskluzivnog partnerskog ugovora između naše tvrtke i tvrtke DAF Trucks N.V. iz Nizozemske. S tim razlogom u Hrvatsku je doputovao i glavni prodajni direktor DAF Trucks. N.V. za istočnu Europu g. Sander Fransen. Potpisom ovog ugovora ujedno je zajamčena i visokoprofesionalna podrška DAF Trucks N.V. našoj tvrki u nastojanjima da DAF vozila svojom kvalitetom napokon i u Hrvatskoj zauzmu zasluženo mjesto.

Tijekom trajanja dvodnevnog programa prisutnima se uvodnim govorom obratio direktor tvrtke g. Danijel Bujanec, predstavljajući sustav tvrtke TTI. Modele DAF vozila predstavio je direktor prodaje g. Branko Gojanović a riječima pohvale i zahvale gostima se obratio i g. Sander Fransen.Za sve goste pripremili smo cjelodnevnu bogatu ugostiteljsku ponudu, dok su ugodnu i opuštenu završnicu svakog dana prvog DAF RoadShow-a u Varaždinskim Toplicama osigurali ugodnim nastupima tamburaški sastavi “ExFakini” i “Taliri”…

Galerija

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.