DAF ITS – Pomoć na cesti

DAF ITS – Pomoć na cesti (Međunarodni servis kamiona)

Vraćamo Vas na put

U slučaju kvara ili bilo koje druge neočekivane situacije možete se u potpunosti osloniti na DAF Međunarodni servis kamiona. Jedan telefonski poziv za DAF ITS je dovoljan da mobilizira najbližu pokretnu servisnu jedinicu diljem Europe. DAF ITS pozivni centar radi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Naši iskusni operateri nude svu pomoć potrebnu da biste vratili svoj kamion na cestu s minimalnom odgodom.

Pomoć na cesti

Ako Vam se dogodi neočekivani kvar na vozilu, jedan telefonski poziv DAF ITS-u vraća Vaše vozilo na put s minimalnim zakašnjenjem.

 Prednosti DAF ITS-a

 • Jedan telefonski broj za cijelu Europu:
  +31 40 214 3000
 • 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini
 • Pomoć na 10 različitih jezika
 • Brza i učinkovita pomoći iz preko 1100 DAF salona i servisa u Europi
 • ITS donosi mir uma za vozača, organizira jamstvo plaćanja i rješava druge financijske probleme
 • Servis je moguć i za prikolicu, nadgradnje i vozača
 • Stručni i visoko obučeni tehničari osiguravaju da se većina vozila popravi na licu mjesta
 • ITS će obavijestiti vozačevo poduzeće i informirati ih o napretku popravka
 • Vraćamo Vaš kamion natrag na cestu s minimalnim zakašnjenjem

24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

workhouse

Kad god poziv stigne ITS se obraća servisu koji će pružiti pomoć, ali i prodavaču ili servisu gdje se obično vozilo servisira. To omogućuje da ITS odmah organizira jamstvo plaćanja, tako da vozač ne treba brinuti o financijskim pitanjima. ITS obavještava vozačevo poduzeće o problemu i izvještava ih o tijeku popravka.

U dogovoru s operaterom, koji kontinuirano ažurira podatke o tijeku situacije, može biti odlučeno hoće li naručiti zamjenski kamion ili organizirati ekspresna dostava dijela ako ga serviser nema na skladištu. Diljem cijele Europe ITS ima veliku i dobro povezanu mrežu oko 1100 DAF salona i servisa. DAF kupci mogu biti sigurni u brzu pomoć u slučaju kvara ili nesreće u najmanje 49 zemalja – 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Pomoć na 10 različitih jezika

 

workhouseNa DAF ITS broj (+31 40 214 30 00) javlja se jedan od operatera, od kojih svaki govori najmanje šest jezika. ITS može ponuditi vozačima pomoć u ukupno deset različitih jezika. Moderna računalna oprema osigurava da se aktivira najbliži DAF servis koji do Vašeg vozila može stići u najkraćem roku. Brzina reakcije je uvijek bla jedan od velikih prednosti ITS-a. Uostalom, što je prije kamion se vrati na cestu, to bolje. Štoviše, pomoć nije ograničena samo za kamion – pomoć je također predviđena za prikolicu, nadgradnje ili čak vozača.

Do kasnih 60-ih i ranih 70-ih, međunarodni cestovni prijevoz uzeo je maha. DAF vozači koji su zapeli zbog kvara ili nesreće zvali su sjedište DAF u Eindhovenu, Nizozemska, koje je obično pozvao da netko od “prodaje u inozemstvu” pripomogne. Oni su uvijek ponudili pomoć, ali je potreba za ovakvom strukturiranom i profesionalnom službom dovela da je 1972. godine  organiziran ITS (International Truck Service), koji je u to vrijeme bio jedinstven u području gospodarskih vozila.