PACCAR originalni dijelovi

Cjelovita ponuda dijelova motora koji odgovaraju vašem PACCAR motoru. Ovi dijelovi su konstruirani i proizvedeni po najvišim standardima kvalitete koje nude PACCAR motori.

Možda ste primijetili da motori u DAF kamionima nose ime PACCAR. Neke komponente vaših motora također su proizvedeni od strane grupe PACCAR. Do sada su svi ti dijelovi bili isporučivani u paketima sa oznakom DAF originalni dijelovi. To se je promijenilo. Svi dijelovi za motore korištene u PACCAR grupi sada se isporučuju u kutijama sa oznakom PACCAR originalni dijelovi. Sami dijelovi nisu se mijenjali. Vi ćete i nadalje dobivati dijelove najviše kvalitete. Tako od sada, ako vidite rezervni dio u plavom paketu sa natpisom PACCAR originalni dio, znajte da ste u sigurnim rukama.

Performanse

PACCAR originalni dijelovi u kombinaciji sa vrhunskom tehnikom, prvoklasnim materijalima i učinkovitom funkcionalnošću rezultiraju sa najvišom pouzdanošću i trajnošću vašeg PACCAR motora. Stoga PACCAR originalni dijelovi povećavaju perfromanse vaših motora.

Učinkovitost

Vaši PACCAR originalni dijelovi također sudjeluju u prvoklasnoj ekonomičnosti potrošnje goriva. SMART injektori za ubrizgavanje goriva konstruirani su da dobave gorivo pod visokim tlakom u kombinaciji sa preciznim vremenima ubrizgavanja. Rezultat je optimalni proces izgaranja sa izvrsnom učinkovitošću potrošnje goriva.

Briga za okoliš

PACCAR motori zadovoljavaju Euro 4, Euro 5 i Euro 6 zahtjeve za ispušne plinove. Imajte na umu da vaši PACCAR originalni dijelovi također zadovoljavaju najviše standarde zaštite okoliša.

Pronađi DAF zastupnika