DAF originalni pribor

Funkcionalno i zabavno

DAF kamioni predstavljaju odličan povrat ulaganja i pružaju velike uštede goriva, visoku kvalitetu i niske troškove održavanja. No, to ne prestaje ovdje! Performanse i izgled vašeg vozila možete poboljšati odabirom DAF dodatne opreme i krojiti kamion prema vlastitim željama.

DAF dodatna oprema nudi sve što je potrebno za krojenje kamiona po Vašoj mjeri:

  • Cost cutters za smanjivnje troškova goriva i povećanje povrata ulaganja
  • Safe drive za zaštitu vozača, DAF kamiona kao i ostalih sudionika u prometu i okoliš
  • Easy drive za dodatno povećanje udobnosti vozača
  • Great impressions za poboljšanje izgleda Vašeg kamiona
  • Merchandising: – jedinstveni dizajn izrađeni od kvalitetnih materijala prilagođeni zahtjevima kupaca.

2012716D-XF-bottle-holder-with-dustbin-openDAF dodatna oprema su svi dodaci koji mogu napraviti veliku razliku u vašem transportnom poslovanju. Namjenski raspon koji pomaže vozačima i kamionima da funkcioniraju još bolje, uz dodavanje malo ‘zabave’ u Vašem svakodnevnom poslovanju. Veća sigurnost i udobnost na cesti te rezanje operativnih troškova pruža bolju sliku Vašeg poduzeća. Tu je čak i posebna linija DAF opreme za svakoga tko želi uživati u DAF osjećaju. Na i izvan ceste.

Sveobuhvatna DAF dodatna oprema izrađen je za svaki DAF kamion. DAF XF, CF i LF. Od spojlera, presvlaka, sjenila i aluminijskih kotača do klime i TV/videa. Svaki dodatak izrađen je od kvalitetnih materijala koji su dizajnirani da traju, a Vašim kamionima pristaju savršeno. Atraktivan dizajn pruža zadovoljstvo koristiti ga – i posjedovati.

DAF dodatna oprema je niz značajki koje zaista poboljšavaju iskustvo vožnje.

Katalog dodatne opreme

DAF-XF-EURO-6-ACCESSORIES-200pxZa pregled cjelokupnog asortimana dodatne opreme za Vaš DAF prelistajte katalog.