Studijsko putovanje BAUMA München 18.-20.04.2013.

Već tradicionalno tvrtka PK d.o.o iz Rijeke organizirala je posjet jednom od najvećih sajmova građevinarstva i građevinske popratne tehnike u ovom dijelu Europe – Münchenskoj BAUMI.

Na putovanju pod nazivom Studijsko putovanje BAUMA 2013 pridružili su se i djelatnici naše firme TTI d.o.o. ovlašteni zastupnici za DAF vozila u Hrvatskoj.

Razlog više bio je svjetska premijera nove dizalice PK 200002 L SH, dosada najveće dizalice proizvedene u Palfingeru od kojih je jedna bila postavljena na šasiju vozila DAF CF 85.460.

Za dobru organizaciju putovanja pobrinuli su se svi djelatnici firme PK d.o.o. iz Rijeke počevši od direktorice prodaje gospođe Nataše Rakovac-Rustja, prodajnog tima kojeg su sačinjavali uvijek spremni za akciju Vedrana, Zlatko, Senka i Simon, te servisnog dijela čije je boje hrabro zastupao gospodin Ivan.

Ovom prilikom zahvaljujemo još jednom na pozivu, svim djelatnicima firme PK d.o.o. iz Rijeke zastupniku za dizalice i radne platforme Palfinger, šumarske dizalice Epsilon, podizne rampe PAL-LIFT, bagere TAKEUCHI i još mnogo toga iz BAU programa, te im želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu.

U nastavku nekoliko fotografija sa putovanja.
(Savjetovano nam je da se odjenemo Cassual, a mi smo se odjenuli Pametno Ležerno)

Autor teksta :
Marijan Markovinović

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.