Predstavljanje novog XF-a

Tvrtka TTI d.o.o. hrvatski zastupnik za vozila DAF organizirala je putovanje u Španjolsku Malagu krajem studenog na prvo službeno predstavljanje nove uzdanice nizozemskog proizvođača teretnih vozila.Radi se o novom modelu XF tegljača kojeg pogoni potpuno novi motor generacije Euro 6.Hrvatski predstavnici sedme sile specijaliziranih časopisa Kamion i Bus, Lastauto i Omnibus, te Transport imali su priliku na prezentaciji prvog dana upoznati se sa svim novitetima i tehničkim postignućima koje nudi potpuno novi DAF XF.Drugi dan bio je rezerviran za cjelodnevne testne vožnje maksimalno opterećenih kompozicija po vrlo brdovitoj konfiguraciji auto puteva i regionalnih cesta juga Španjolske.Novi DAF XF kao i uvijek do sada kvalitetno je odradio svoju zadaću uz zavidno malu potrošnju dragocjenog goriva.Drugog dana poslije podne uslijedio je povratak za Malagu, a navečer su se sabirali dojmovi uz večeru  i piće.Prezentacija je ocjenjena kao vrlo uspješna, predbilježbe u cijeloj Europi, samim time i u Hrvatskoj su već krenule, a prvi primjerci najboljeg XF-a do sada počet će se isporučivati već u ožujku ove godine. Kako je to sve skupa u Malagi izgledalo možete pogledati na fotografijama našeg regionalnog direktora prodaje Marijana Markovinovića, odnosno na službenom videomaterijalu u prilogu.

Tvrtka TTI d.o.o. hrvatski zastupnik za vozila DAF organizirala je putovanje u Španjolsku Malagu krajem studenog na prvo službeno predstavljanje nove uzdanice nizozemskog proizvođača teretnih vozila.Radi se o novom modelu XF tegljača kojeg pogoni potpuno novi motor generacije Euro 6.

Hrvatski predstavnici sedme sile specijaliziranih časopisa Kamion i Bus, Lastauto i Omnibus, te Transport imali su priliku na prezentaciji prvog dana upoznati se sa svim novitetima i tehničkim postignućima koje nudi potpuno novi DAF XF. Drugi dan bio je rezerviran za cjelodnevne testne vožnje maksimalno opterećenih kompozicija po vrlo brdovitoj konfiguraciji auto puteva i regionalnih cesta juga Španjolske.

Novi DAF XF kao i uvijek do sada kvalitetno je odradio svoju zadaću uz zavidno malu potrošnju dragocjenog goriva.Drugog dana poslije podne uslijedio je povratak za Malagu, a navečer su se sabirali dojmovi uz večeru i piće.

Prezentacija je ocjenjena kao vrlo uspješna, predbilježbe u cijeloj Europi, samim time i u Hrvatskoj su već krenule, a prvi primjerci najboljeg XF-a do sada počet će se isporučivati već u ožujku ove godine. Kako je to sve skupa u Malagi izgledalo možete pogledati na fotografijama našeg regionalnog direktora prodaje Marijana Markovinovića, odnosno na službenom videomaterijalu u prilogu.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.