Paccar Parts dodatno proširuje TRP program

S više od 75.000 dijelova to je sada najopsežnija ponuda na tržištu

Uz dodatak cijeloj seriji potpornih stopa (noge za poluprikolice), pneumatike za kočnice i LED rasvjete za prikolice i poluprikolice, asortiman proizvoda TRP sada sadrži preko 75.000 dijelova. To predstavlja vodeću ponudu dijelova za sve proizvođače kamiona i prikolice svih proizvođača, te opreme za servise. Paccar Parts predstavio svoj TRP program dijelova za kamione i prikolice još davne 1995 u okviru projekta “One Stop Shop” strategije, pri čemu prijevoznik može naći sve za svoju flotu na jednoj adresi.

TRP program je proširen nizom potpornih nogu za prikolice koje se sastoje od brzog kućišta, spojne osovine, stope i ručke za spuštanje. Potporne noge su vrlo male vlastite težine (lakše su za oko 15 kg), sa konkurentnim cijenama i dostupne u širokom rasponu veličina i modela. Još jedan novi dodatak TRP programu je velik broj dijelova za zrak kočionih sustava, uključujući kočione spremnike (rezervoari za zrak), ventile i PALM spojke. TRP je također predstavio LED rasvjetu za prebacivanje sa konvencionalne rasvjete na prikolicama i poluprikolicama na LED rasvjetu. Paket uključuje rasvjetna tijela, rad, unutarnje i vanjske markirne lampe koje su bez održavanja, a troše do 80% manje energije, te traju do četiri puta duže u odnosu na konvencionalnu rasvjetu. Kao i dijelovi iz programa zraka za kočnice sva LED rasvjeta je odobrena od strane TÜV-a i stoga je u skladu i sa ECE traženom razinom kvalitete.

Svih 75.000 pozicija TRP programa mogu se naći u digitalnom katalogu na www.daf.com/trp gdje se, zahvaljujući sveobuhvatnoj funkciji pretraživanja, potrebni dijelovi mogu naći brzo pod oba Brand-a i kategorije dijelova. Nova tiskana verzija TRP kataloga je također dostupna. To je jedan od najopsežnijih kataloga dijelova i opreme za radionice u kamionskoj industriji, a uključuje ilustracije vodećih asortimana u ponudi. TRP proizvodi su dostupni isključivo putem organizacije DAF ovlaštenih trgovaca i dolaze sa standardnom sveobuhvatnom garancijom.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.