Najavljujemo: Otvoreni dani DAF-a 2012

Budući da se i drugi DAF Road Show pokazao iznimno uspješnim, odlučili smo da ova manifestacija mora biti tradicionalna te da će se održavati svake godine.

TTI i DAF Trucks stoga i ove godine organiziraju treći DAF Road Show 2012., dane otvorenih vrata DAF-a, a koji će se održati 27. i 28. travnja 2012. godine u DAF prodajno servisnom centru u Varaždinskim Toplicama.

I ove godine nam je cilj omogućiti pregled i osobno testiranje cijele game DAF kamiona te korisnike upoznati sa novitetima koje je DAF pripremio za buduće vrijeme. Ovdje posebno naglašavamo DAF XF105.460 EEV izvedbe koji donosi uštede u pogledu potrošnje goriva i cestarine, te DAF XF105.460 ATe izvedbe (advanced transport efficiency) koji je posebno optimiziran da ukupne troškove vozila svede na minimum, posebno kod flotnih kupaca.

Također će biti predstavljen model DAF LF sa kranom koji se posebno ističe malom težinom šasije što rezultira visokom korisnom nosivošću te najmanjim krugom okretanja u klasi i čini ga iznimno pogodnim za manevraciju u uskim ulicama gradskih sredina.

Kao što već znate, DAF Road Show je i mjesto kvalitetnog druženja posjetitelja, razmjene iskustava te nadasve dobre zabave koja obično traje do sitnih jutarnjih sati.

Stoga Vas pozivamo da ova dva dana unaprijed rezervirate i zabilježite u svojim kalendarima te nam se pridružite na trećem DAF Road Show-u.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.