Marko usluge preuzele dva nova DAF XF460 tegljača

Preuzeti DAF-ovi su izrazito atraktivni zahvaljujući prepoznatljivoj žutoj boji tvrtke Marko usluge, a atraktivnost je dodatno istaknuta nizom dodatne opreme od kojih se ističe roof bar sa 4 dodatna reflektora, krovna klima, kompletni paket aerodinamičnih spojlera, kao i dodatno lakiranje.

Unutrašnjost kabine je opremljena luksuznim sjedalima, te dodatnom opremom koja će vozaču boravak učiniti ugodnim i raskošnim.

Uz već poznatu nenadmašnu udobnost i veličinu DAF kabine, vozaču su na raspolaganju i svi raspoloživi elementi aktivne i pasivne sigurnosti, kao što su ACC, AEBS, FCW, LDWS, PCC, što će vožnju učiniti relaksirajućom i sigurnom, kao i već etablirani motor DAF MX13 snage 460KS iznimne učinkovitosti i dokazano najniže potrošnje goriva na tržištu.

Tvrtka Marko usluge d.o.o. posluje više od 25 godina te je izgradila prepoznatljiv ugled na prijevozničkom tržištu profesionalnim pristupom, stalnim ulaganjem u obnovu voznog parka, kao i ulaganjem u ljudske potencijale koji čine ključ uspjeha ove tvrtke.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.