Mjerilo za udobnost vozača

Vozač kojem je udobno bolji je vozač. Stoga je unutrašnjost tako važan dio modela novog LF modela. U trenutku kada vozač zakorači u kabinu, on ili ona započinju uživati u najvišem standardu udobnosti, praktičnosti i sigurnosti.

Savršeno radno okruženje

Upravljačka ploča atraktivna je i dobro opremljena te osigurava maksimalnu praktičnost. Sve komande nadohvat su ruke i logično raspoređene prema funkcijama. Iznimno velik kapacitet sustava grijanja i ventilacije omogućuje brzo zagrijavanje unutrašnjosti na idealnu temperaturu. To je savršeno kada vozač više puta dnevno ulazi i izlazi iz kabine.

Još bolja obaviještenost vozača

Atraktivna i pregledna instrumentna ploča ima nove fontove i stil koji povećavaju preglednost. Ploča s informacijama za vozača pruža više informacija za povećanje udobnosti i učinkovitosti vozača. Za dodatno poboljšanje performansi vozača postavke su logičnije sakupljene na ploči s instrumentima, a sustav za pomoć učinkovitosti vozača (Driver Performance Assistant, DPA) sadrži još više savjeta za ekonomičnu vožnju.

Velik prostor za odlaganje

Novi LF pruža brojne mogućnosti za odlaganje: prostrani odjeljak s bravom na tunelu motora, bočni otvori u oblogama vrata i dva velika odjeljka iznad vjetrobranskog stakla. Proširena dnevna kabina i kabina za spavanje iza sjedala standardno imaju tri dodatne kutije za spremanje s bravom; jedna zapremnine 16 litre, druga zapremnine 35 litara.

Ergonomičan dizajn

Podesivi višenamjenski upravljač doprinosi izvrsnom položaju vozača. Prekidači za upravljanje tempomatom, kočnicom motora, radijom i hands free telefonom u kabini su integrirane, a komande za klimatizaciju i dvostruki utor DIN za u opciji dostupnu radionavigaciju kamiona nadohvat su ruke.

Vrlo prilagodljivo sjedalo

Novi LF opremljen je iznimno udobnim sjedalom vozača s velikim rasponom podešavanja; do 180 mm uzdužno i 120 mm u visinu. Ishod je savršen položaj za vozače svih visina. Također je dostupno sjedalo vozača sa zračnim ovjesom kao i opcija grijanja sjedala.