NOVI CF & XF

Pure Excellence

Nadahnuti filozofijom učinkovitosti prijevoza tvrtke DAF potpuno smo obnovili CF i XF kako bismo postigli nove razine izvrsnosti. Novi DAF modeli nastavljaju se na vrhunsku reputaciju naših kamiona Euro 6. Odlikuju se svim prednostima na koje ste navikli, kao što je vrhunska pouzdanost, izdržljivost i učinkovitost te neusporediva udobnost vozača, no sada smo otišli i korak dalje.

International Truck of the Year

DAF-ov novi CF i XF izabrani su za “International Truck of the Year 2018”. Žiri je komentirao da su kamioni vodeći po učinkovitosti u prijevozu. Što više dodati?

Novi standard

Predstavili smo kompletni paket inovacija kako bi povećali vašu profitabilnost po prijeđenom kilometru i smanjili utjecaj na okoliš. Novi CF i XF postavljaju nove standarde u pogledu učinkovitosti prijevoza i predstavljaju primjer u pogledu komfora vozača. Ukratko: čisto savršenstvo.

DAF Transport Efficiency

0

% manja potrošnja goriva

0

kg dodatne nosivosti

0

km servisni intervali

Opširnije

€ 3,000 kamion/godina

Vodeći u ekonomičnosti potrošnje goriva

  • PACCAR MX-11 and MX-13 inovacije motora
  • novi učinkoviti automatski mjenjač TraXon
  • nova visoko učinkovita pogonska osovina sa bržim prijenosnim omjerom
  • optimizirana aerodinamika
  • proširene postavke softvera pogonske linije

Viši okretni moment motora kod nižih okretaja u kombinaciji sa optimiziranom pogonskom linijom, novim visoko učinkovitim pogonskim osovinama, potpomognuti inovacijama elektroničkih komponenti i aerodinamike, rezultiraju smanjenjem potrošnje goriva do čak 7% u dugolinijskom prijevozu. To može uštedjeti na tisuće eura godišnje.

€ 600 kamion/godina

Veća nosivost

  • Uz novi visokoučinkoviti i iznimno kompaktni sustav za naknadnu obradu ispušnih plinova (EAS) masa se smanjila za 50 kg.
  • Preoblikovani motori i optimirana šasija također dodatno smanjuju težinu.

Ovisno o konfiguraciji vozila te značajke mogu smanjiti masu vozila za čak 100 kg ili više! To omogućuje veću nosivost tereta, što je osobito važno u primjenama u kojima je važan svaki kilogram.

€ 250 kamion/godina

Maksimalna pouzdanost vozila

  • Servisni intervali povećani su do čak 200.000 kilometara!
  • Izvrsna osnova za sve tipove nadogradnji.

CF i XF su poznati po najvećoj pouzdanosti u toj klasi vozila. Nova arhitektura elektrike i elektronike dodatno poboljšava te radne značajke. Sva ožičenja i spojevi smanjeni su i pojednostavnjeni za najveću pouzdanost i odličnu prilagodljivost u pogledu dodavanja dodatne opreme. Rezultat je maksimalna raspoloživost vozila i najniži operativni trošak.

Tržišno vodeći sustav upravljanja flotom

Naš novi sustav za upravljanje flotom DAF Connect omogućuje vam uvid u učinkovitost vozača i vozila u stvarnom vremenu. Inovativni sustav DAF Connect pruža jasne informacije o lokaciji vozila, potrošnji goriva, kilometraži, iskoristivosti flote i vremenu u praznom hodu. Također daje opsežne izvještaje pomoću kojih možete uspoređivati vozila i vozače. Optimiranjem dostupnosti vozila, smanjenjem
operativnih troškova i poboljšanjem učinkovitosti logistike sustav DAF Connect maksimalno povećava isplativost po kilometru.

€ 1,300 kamion/godina

DAF usluge

Pure Excellence u učinkovitosti prijevoza nadilazi sam poboljšani kamion. Tvrtka DAF pruža cjelovito rješenje za prijevoz u obliku ponude profesionalnih usluga pomoću kojih možete o dabrati odgovarajuće vozilo, osigurati financiranje i održavati najvišu učinkovitost svoje flote.

DAF MultiSupport

Prilagodljiva usluga popravka i održavanja pruža maksimalnu sigurnost uz fiksnu cijenu po kilometru.

PACCAR Financial

Pružatelj financijskih usluga u tvrtki DAF, PACCAR Financial nudi prilagođene modele financiranja za nova vozila, rabljena vozila, prikolice i nadogradnje.

PACCAR Parts

Uz originalne dijelove tvrtke DAF i dijelove za motor tvrtke PACCAR, sustav PACCAR Parts isporučuje više od 70.000 univerzalnih dijelova TRP za sve vrste teretnih vozila i prikolica, uključujući i potrošni materijal za radionice.

DAF ITS

Naš servisni tim pruža pomoć na petnaest različitih jezika, 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Lokalni tehničari učinit će sve što je moguće kako bi vaš kamion brzo vratili na cestu.

DAF Driver Academy

Tečajevi za obuku vozača pomažu smanjiti potrošnju goriva, bolje predviđati i povećati sigurnost na cesti. Vozači koji dovrše naše tečajeve ostvaruju ekonomsko poboljšanje do 10% te razvijaju sigurniji i opušteniji stil vožnje.

DAF Dealer Network

Zahvaljujući našoj širokoj mreži profesionalnih prodavača i servisnih zastupnika uvijek je u blizini predstavnik tvrtke DAF koji vam kroz vijek trajanja vozila može pružiti stručnu uslugu.