Interijer

Unutrašnjost kabine je kraljevstvo vozača. To ne zna nitko bolje od DAF-a. Slijedeći dugu tradiciju, lansiranjem novog modela XF-a uvodi se i novi, viši još stupanj udobnosti. S volumenom od 12,6 kubičnih metara, u DAF XF „Super Space“ izvedbi, vozač dobiva najveću kabinu opremljenu za rad i život

Vozači zaslužuju najbolje

Pri dizajniranju kamiona koji će odgovarati zahtjevima u budućnosti, morate razmišljati unaprijed. Tako smo otvorenog uma započeli prvenstveno s potrebama vozača u smislu većeg stupnja udobnosti i sigurnosti, mijenjajući pri tome koncept radnog mjesta vozača.

Ako svatko danas može raditi iz vlastitog dnevnog boravka, ne bi li i vozač imao pravo na tu mogućnost? To možda zvuči čudno. Ali, to je ono što smo učinili: pretvorili smo radni prostor vozača u udobni dnevni boravak.

Živjeti

Novi XF nudi pregršt prostora. Super Space Cab nudi nenadmašne dimenzije prostora za rad i boravak od 12,6 m³ te visinu stropa od 2,25 m. I prostor za odlaganje ima vodeće dimenzije na tržištu. Ništa manje od 675 litara ispod kreveta uz prostor za hladnjak u koji je moguće uspravno odložiti čak i veće boce.

Spavati kao kod kuće… možda i bolje

Ležaji su jednako dobri kao i kreveti u vašem domu, ako ne i bolji. Donji ležaj dugačak je do 2,20 metara. U izvedbi Space Cab, gornji ležaj ima obostrani madrac koji s jedne strane ima izdržljivu presvlaku prikladnu za pohranu.