Krojen za vaše potrebe

Nova serija modela LF Euro 6, nudi cijeli niz učinkovitih distribucijskih kamiona. Razvoj novog DAF LF modela u potpunosti je potaknut potrebom za maksimalnom učinkovitosti i jednostavnim upravljanjem. Zato je novi LF Euro 6, postavio nove standarde u pogledu nosivosti, potrošnje goriva i neprekinutom vremenu rada. Također je nedostižan u svojoj praktičnosti.

Stvoren da isporuči

Novi model LF Euro 6 potpuno je prikladan za svaki zadatak u sklopu distribucije u klasi od 7,5-19 tona. Koji god model novog LF-a izabrali, svaki je vodeći u klasi po korisnoj nosivosti zahvaljujući maloj masi motornog vozila bez tereta. To podržava učinkovitost kao i niz modernih četiri ili šest cilindarskih PACCAR motora sa snagama od 112 kW/150 KS do 231 KS hp/310 KS. Snažani, pouzdani, štedljivi i čisti motori. Periodi servisa do 60.000 km uz maksimalno vrijeme neprekidnog rada.

Novi dizajn daje novom modelu LF Euro 6 dopadljiv izgled. Potpuno novi interijer s novim armaturnim pločama i ugrađenim “Driver performance Assistant” (DPA) funkcijom pruža najbolje radno okruženje za vozača. Nova šasija je potpuno ravna i kvalitetno prilagođena za najrazličitije nadogradnje.

Bilo da se odlučite za krutu šasiju ili tegljač i da li ste odlučiti za dnevnu kabinu, produženu kabinu ili spavaću kabinu – tu je uvijek savršeno prikladan model LF-a za sve tipove distribucije.