CF Construction

Novi CF je lider u raznovrsnosti i mogućnosti različitih opcija i rješenja za svaki tip prijevoza. Za regionalnu i međunarodnu distribuciju, hladnjače, cisterne, rasute terete, ali i za građevinske aplikacije, komunalne nadogradnje i specijalne transporte. Novi CF će vam pomoći da maksimalizirate svoju produktivnost.

DISTRIBUCIJA

Širok raspon motora, mjenjača i osovina u kombinaciji sa odličnom upravljivošću čini novi CF ultimativnim distribucijskim kamionom u regionalnoj i nacionalnoj distribuciji. Isporučuje se i kao tegljač i kao šasija za mnoge aplikacije. Sa dvije, tri ili četiri osovine ako se traži dodatna nosivost. Kabine nude idealno radno okruženje i izniman komfor za vozača. Sa optimalnom vidljivošću, izvrsnim pristupom u kabinu, visokom sigurnošću, sve doprinosi lakoći korištenja. Idealan kamion za vozača i vlasnika. DAF CF je sinonim za maksimalnu pouzdanost, trajnost i niske operativne troškove.

ZA SVAKOG

Bilo da je vaš fokus u distribuciji, kiperima, cisternama, građevini, poljoprivrednom sektoru ili zaštiti okoliša, DAF je razvio odgovarajući CF za svaku aplikaciju. Kao šasija za nadogradnju i kao tegljač, sa dvije, tri ili četiri osovine, sa upravljačkom pratećom osovinom za iznimnu manevrabilnost, sa dvije upravljačke osovine…
S niskom visinom šasije za volumenski prijevoz, sa zračnim ovjesom naprijed, ili straga, ili za prijevoz kontejnera. Sa širokom paletom učinkovitih i pouzdanih PACCAR euro 6 motora. Sa dnevnom, spavaćom ili Space Cab kabinom. Sa velikim izborom različitih odgona PTO. Koji god CF izaberete DAF će vam isporučiti odgovarajući kamion.

GRAĐEVINA

Posebno za aplikacije koje iziskuju česte off-road vožnje DAF je razvio CF
iznimno robusne konstrukcije i dizajna. Prednji branik je montiran povišeno, osigurava velik kut pristupa od 25°. U kombinaciji sa razmakom od tla od 40cm, zahvaljujući ravnoj prednjoj osovini to osigurava izvrsne vozne karakteristike izvan ceste. Također zahvaljujući slavnoj DAF double drive pogonskoj osovini sa duplim pogonom i 8-polužnom tandem ovjesu koji je iznimno stabilan i velikog hoda sve do 270 mm.