DAF CF Euro 6

Novi DAF CF Euro 6 postavlja nove standarde. S niskim operativnim troškovima pruža vrhunsku udobnost vozaču i nudi raznolike opcije. S tri varijante kabine, tri izvedbe motora i brojnim kombinacijama osovina i šasija, novi model CF Euro 6 pruža rješenje za sve potrebe transporta!

DAF’s versatile all-rounder: the new CF Euro 6. The ideal truck for a multitude of applications. From construction to distribution.

 

Opširnije

Dizajn DAF CF Euro 6 prepoznatljiv je čvrst, elegantan i funkcionalan. Optimalna aerodinamika osigurala je idealan protok zraka, a time i nisku potrošnju goriva.

Više o eksterijeru

DAF CF serija je dostupna s praktičnom dnevnom kabinom, prostranom spavaćom kabinom i ultra – prostranim modelom “Space Cab“, gdje nudi neusporedivu visinu od 223 centimetara s čime pruža dodatnu udobnosti, sigurnosti i praktičnost.

 

Više o interijeru

Novi model CF Euro 6, nudi učinkoviti pogonski sklop sa širokim izborom suvremenih PACCAR motora od 290 do 510 KS sa snažnim kočnicama motora. CF se isporučuje s ručnim mjenjačem s izravnim pogonom i petom brzinom ili s automatskim prijenosom AS Tronic.

Više o pogonu

Lagana i snažna šasija omogućuje maksimalnu korisnu nosivost za najveći povrat investicije. Lagana, ali snažna stražnja osovina koristi sustav ovjesa Stabilink što poboljšava upravljivost i stabilnost bez povećanja težine vozila.

Više o šasiji

Novi CF je lider u raznovrsnosti i mogućnosti različitih opcija i rješenja za svaki tip prijevoza. Za regionalnu i međunarodnu distribuciju, hladnjače, cisterne, rasute terete, ali i za građevinske aplikacije, komunalne nadogradnje i specijalne transporte.

Opširnije