Isporučen kamion s najvećom i najkomfornijom kabinom u klasi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vodeća logistička tvrtka u Hrvatskoj, Kos transporti d.o.o., preuzela je svoj treći DAF kamion.Riječ je o perjanici modela XF sa super space kabinom koja je sinonim za najveću i najkomforniju kabinu u klasi. Krasi je izniman prostor za vozača, ergonomija, mnoštvo pretinaca za odlaganje stvari te na vrhu specifični reflektori sky lights. Također, opremljena je sa frižiderom zapremine 42 litre, luksuznim sjedalom vozača, handsfree uređajem, klimom, grijanjem snage 4kW, alu-tablom, posebno udobnim madracem kreveta DAF xtraComfort te nizom drugih elemenata koji će vozaču omogućiti udoban boravak na dugim relacijama.

Od vanjske opreme tu je “roof bar” sa 4 reflektora Hella chromuim cellis, sa LED rasvjetom, kao i mnoštvo LED lampica uokolo tegljača po želji kupca te kompletan paket spojlera.

Motor ovog DAF  kamiona je 12,9 litarski redni EEV tehnologije, sa optimiziranim ubrizgavanjem te unaprijeđenom konstrukcijom u cilju smanjenja potrošnje goriva dodatno za 3 do 5%. Vozilo je opremljeno automatskim mjenjačem i intarderom snage kočenja 500 kW. Također, kako bi se optimizirali troškovi goriva, vozilo je opremljeno sa rezervoarima volumena 1280 litara.

Kos transporti su prepoznali kvalitetu i ekonomičnost koju pruža DAF kamion i podrška DAF organizacija, te su odlučili svoju flotu ukrasiti sa ovim posebnim DAF XF modelom.

Želimo im puno uspješnih kilometara.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.