International truck of the year 2018

U organizaciji stručnog časopisa Kamion&Bus, u sklopu stručnog skupa Eurotrans forum 2017., održana je svečana dodjela nagrade International truck of the year 2018. Časopis Kamion&Bus jedini je sa ovih prostora koji je član međunarodnog žirija za dodjelu ove prestižne nagrade, a član žirija je naš ugledni stručnjak prof.dr.sc.Dubravko Majetić.

U ime TTI d.o.o. -DAF Hrvatska, nagradu je preuzeo direktor Danijel Bujanec.

Prenosimo i dio izjava sa svečane dodjele u Lyonu:

„DAF postavlja nove standarde u ukupnim performansama vozila“ rekao je g.Gianenrico Griffini, predsjednik međunarodnog žirija za izbor kamiona godine koji broji 23 člana iz najutjecajnijih magazina iz cijele Europe. „Nadalje, ova godišnja nagrada dodjeljuje se novom modelu kamiona koji predstavlja najveći doprinos efikasnosti cestovnog prometa. Bazirana je na nekoliko važnih kriterija kao što su tehnološke inovacije, komfor vozača, sigurnost cestovnog prometa, vozne osobine, ekonomičnost potrošnje goriva, utjecaj na okoliš i ukupni troškovi vlasništva. Sa predstavljanjem novih CF i XF modela DAF je postavio nove standarde u pogledu efikasnosti pogonske linije i sveukupnim performansama“-zaključio je g.Griffini.

„Ova prestižna nagrada predstavlja čast za svakog člana koji pripada DAF organizaciji. Svi skupa smo radili vrlo snažno da najbolji kamion na tržištu učinimo još boljim“- rekao je Preston Feight, predsjednik DAF Trucks-a.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.