DAF XF Fleet Truck of the Year 2016

Na prestižnoj dodjeli nagrada ‘Motor Transport Awards’, održanoj u Londonu, DAF XF je dobio priznanje za ‘Fleet Truck of the Year 2016’

Ovo je njegova šesta pobjeda u toj kategoriji u proteklih devet godina. DAF je primio nagradu na službenoj dodjeli, na kojoj je sudjelovalo 1.600 vodećih predstavnika iz prometne industrije.

Nagrada naglašava da će vlasnici flota zaista imati koristi od programa DAF Transport Efficiency u visu smanjenja troškova poslovanja.

Prepoznate kao svojevrsni „Oscar“, nagrade Motor Transport Awards dodjeluju se u više kategorija dok je ona najvrjednija upravo za flotni kamion.

‘Najbolji izvođač’

Žiri je nagradu dodjelio DAF XF-u zbog njegove odlične kombinacije dokazane pouzdanosti, učinkovitosti i vrhunske podrške distributera. Prema objašnjenju odluke žirija, XF je vrhunski ekonomično vozilo što ga čini idealnim za flote. Dodali su i kako je DAF potpuno fokusiran na maksimiziranje iskoristivosti vozila a vlasnici flota istinski profitiraju od programa DAF Transport Efficiency koji je srezao operativne troškove.

 

‘Veliko priznanje’

Richard Zink, direktor prodaje i marketinga u DAF Trucks komentirao: “Drago mi članovi žirija prepoznali da je DAF XF nudi neusporedivo niske troškove vlasništva. Motor Transport Awards su suđeni od strane neovisnog panela prijevoznika i operatora flote, što osvajanje titule ‘Fleet Truck of the Year 2016’ daje dodatni značaj.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.