4. DAF ROADSHOW u Varaždinskim Toplicama uz hrvatsku premijeru novog DAF XF Euro6

Četvrti po redu, DAF ROADSHOW 2013 održan je 12. travnja kao i dosad u krugu poslovno-servisnog objekta TTI u Varaždinskim Toplicama, ovlaštenog DAF partnera za Hrvatsku. Kako prilići ovakvom druženju organizatori su omogućili pregled i osobno testiranje cijele game DAF kamiona. Međutim, ove godine u okviru DAF ROADSHOW-a vrhunac događanja svakako je bila HRVATSKA PREMIJERA NOVOG DAF XF euro6! Za novi XF, DAF je koristio najopsežniji inženjerski dizajn i razvojni plan u 84 godine povijesti tvrtke. Tako je u potpuno novu šasiju ovog XF-a ugrađen izuzetno štedljivi Euro 6 PACCAR MX motor (sa snagom od 300 kW/410 KS, 340 kW/460 KS i 375 kW/510 KS s okretnim momentom od 2,000 do 2,500 Nm od 1,000-1,425 o/min). Sve ovo uz čitav niz novih tehnoloških noviteta i unapređenja razlog su da se tog popodneva na probnu vožnju novim DAF-om čekalo u redovima. Prilikom otvorenja DAF Road Showa 2012 te predstavljanja novog DAF XF euro 6 posjetiteljima su se obratili direktor Danijel Bujanec, te direktor prodaje Branko Gojanović. DAF Trucks N.V. iz Nizozemske predstavljao je g. Twan Verhoeven.

Naravno, uz ovaj ekskluzivni događaj, ovogodišnji ROADSHOW popračen je mnogim drugim sadržajima. Tako je u suradnji s poznatom hrvatskom tvrtkom TEHNIX iz Donjeg Kraljevca predstavljen DAF LF opremljen suvremenom nadogradnjom za odvoz komunalnog otpada. DAF LF se posebno ističe malom težinom šasije što rezultira visokom korisnom nosivošću te najmanjim krugom okretanja u klasi i čini ga iznimno pogodnim za manevraciju u uskim ulicama gradskih sredina. Ovom prilikom upriličena je i svečana isporuka 5 komada DAF LF vozila tvrtki ZMH Horvat iz Konjščine. Za njihove potrebe ova vozila nadograđena su u hladnjače.

Osim novog XF-a, DAF LF-a sa komunalnom opremom, DAF LF hladanjače posjetioci su mogli isprobati i DAF CF84.460 ATe te LF 45.210 ATe posebno optimiziranih da troškove svedu na minimum. Neizostavna komponenta DAF Road Showa je i posebno opremljen DAF CF 85.410 opremljen kao izložbeni salon sa rezervnim dijelovima PACCARD-TRP i dodatnom opremom te posebno pripremljenim cijenama dijelova koje su dodatno razveselile vlasnike DAF kamiona.

Uz poslovni dio, kao i uvijek, organizatori su se pobrinuli i za ugodnu atmosferu uz bogatu gastronomsku ponudu jela i pića te neizostavnu glazbu tamburaškog sastava “Taliri”.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.