DAF Road Show 2017

DAF Road Show 2017, u organizaciji ovlaštenog DAF partnera za Hrvatsku TTI d.o.o., održan je 13.10.2017. na automotodromu RAUŠ u Novom Marofu.

Organizatori su omogućili pregled i osobno testiranje novih modela DAF kamiona, koji su kompletno obnovljeni 2017. godine:

  • XF 480 FT – Tegljač Super Space Cab
  • XF 450 FT – Tegljač Space cab
  • CF 450 FT – Tegljač Space cab
  • XF 480 FT – Tegljač Super space cab- demo vozilo

Prilikom otvorenja DAF Road Showa 2017 posjetiteljima su se obratili direktor TTI d.o.o., Danijel Bujanec te direktor prodaje Branko Gojanović. DAF Trucks N.V. iz Nizozemske predstavljao je g.Atila Kaya, DAF area manager.

Kroz kratko uvodno predavanje potencijalnim kupcima prezentirane su prednosti DAF vozila posebice one koje se odnose na načine smanjenja troškova i poboljšanja konkurentnosti njihovih usluga. Posebno su predstavljeni i novi modeli 2017, sve njihove tehničke promjene te prednosti koje donose.

Gosti su imali prilike voziti sve predstavljene nove modele na atraktivnoj stazi automotodroma, te se osobno uvjeriti u prednosti i kvalitetu novih DAF modela.

Vlasnike DAF vozila zasigurno su obradovale i pomno pripremljene cijene rezervih dijelova i dodatne opreme kako bi njihov DAF kamion bio još atkraktivniji.

Uz poslovni dio, organizatori su se pobrinuli i za ugodnu atmosferu uz bogatu gastronomsku ponudu jela i pića te neizostavnu glazbu tamburaškog sastava “Taliri”. Zabava je potrajala do kasnih noćnih, zapravo jutarnjh sati.

Zahvaljujemo svim kupcima i partnerima na dolasku te zakazujemo druženje i sljedeće godine.

TTI d.o.o., DAF Hrvatska

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.