DAF pokreće "First choice" za rabljene kamione

workhouse

Novi program za malo rabljene DAF kamione

“First choice” je potpuno novi program za mlade rabljene DAF kamione koji se nude isključivo u organizaciji europskih DAF trgovaca. DAF vozila s etiketom “First choice” su vozila mlađa od pet godina koja nemaju više od 500.000 prijeđenih kilometara.

DAF-ov rast na europskom tržištu, odličan ugled, pouzdanost, te niski operativni troškovi stvaraju sve veću potražnju za mladim rabljenim kamionima DAF. Na osnovi toga, nizozemski proizvođač kamiona pokreće novi program za mlade rabljene kamione unutar već postojećeg DAF programa za rabljena vozila.

Kamioni sa etiketom DAF „First choice“ su manje od pet godina u prometu, imaju najviše 500.000 km na satu, te im je poznata kompletna servisna povijest. Kamioni su u vrhunskom stanju, uzimajući u obzir pregled koji obavljaju ovlaštene radionice za vozila etikete „First choice“, a sastoji se od gotovo 200 zasebnih točaka provjere vozila. Za maksimalno osiguranje kvalitete vozila, DAF trgovac isporučuje vozila „First choice“ sa šest mjeseci jamstva na pogonsku liniju. Dodatni Ugovori o popravcima i održavanju dostupni su kao opcije i mogu se uključiti u otplatni plan kod svake leasing kuće sa kojom se sklopi Ugovor o prodaji/najmu vozila.

Kompletan asortiman vozila DAF „First choice“, zajedno s detaljnim opisom i fotografijama, dostupni su na obnovljenoj www.dafusedtrucks.com web stranici.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.