DAF LF KOMUNALNO VOZILO - vrhunske karakteristike i najsuvremenija tehnologija

Na ovogodišnjem DAF RoadShow-u 2013. predstavljeno je specijalizirano gradsko vozilo za komunalne usluge odvoza smeća kao rezultat uspješnu suradnju tvrtke TTI d.o.o. i renomiranog hrvatskog proizvođača opreme za zaštitu okoliša tvrtke TEHNIX d.o.o iz Donjeg Kraljevca. Cilj ove suradnje je da se hrvatskom tržištu ponudi komunalno vozilo najboljih performansi za ove specifične potrebe.

Suvremena nadogradnja po EU standardima

Zahvaljujući višegodišnjem profesionalnom iskustvu u proizvodnji opreme za zaštitu okoliša tvrtka Tehnix d.o.o u potpunosti je projektirala i izradila nadogradnju komunlanog LF-a. Mogući kapaciteti su od 14, 16, 18, 20 i 22 m3. Nadogradnje su u potpunosti projektirane po svim standardima i normama koje propisuje EU te posjeduju sve potrebne certifikate. U sam sistem nadogradnje implementirana su suvremena tehnološka rješenja čime se posao prikupljanja komunalnog otpada maksimalno olakšava i ubrzava.

DAF LF 55.300 – najbolje manevarske karakeristike u konkurenciji uz snažan i pouzdan pogon

Uz profesionalnu nadogradnju dodatne prednosti ovoj konfiguraciji osigurava DAF-ov LF 55.300. DAF-ova LF vozila itekako su poznata po svojim izuzetnim manevarskim karakteristikama zahvaljujući najvećem kutu zakretanja prednjih kotača u odnosu na sva slična vozila u konkurenciji. Ova prednost pogotovo dolazi do izražaja pri odvozu komunalnog otpada na svim teško pristupačnim mjestima kao što su gradovi i naselja sa skućenim ulicama npr. u starim gradskim jezgrama.

Slijedeća prednost ovog modela LF-a je snažan i pouzdan pogonski sistem, kao važna komponenta ovakvog prijevoza obzirom na masivnu nadogradnju. Potpuno natovaren, DAF LF će s lakoćom svladati sve zastoje na usponima koji su česti dio konfiguracije gradskih ulica. Odlikuje se i izvrsnim ekološkim karakteristikama zahvaljujući DAF SCR ispušnom sistemu, čime se maksimalno štiti okoliš što je pogotovo važno u gradskim uvjetima korištenja.

DAF LF komunalno vozilo predstavlja idealnu kombinaciju za potrebe komunalnog odvoza: laka i precizna manevracija, ekonomična i ekološka vožnja, pouzdana snaga i profesionalna suvremena nadogradnja.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.