DAF EXPERIENCE TOUR 2010. - posjet tvornici DAF-a u Eindhovenu

Tvrtka TTI, ovlašteni prodavač kamiona marke DAF, u suradnji s marketingom DAF Trucks N.V. organizirala je 13. listopada trodnevno putovanje u Nizozemsku za desetak poslovnih partnera. Misija ovog putovanja bila je posjet i upoznavanje s centralnim proizvodno-upravnim kompleksom DAF kamiona u Eindhovenu.

Na aerodromu u Amsterdamu hrvatske goste dočekao je g. Sander Fransen, glavni prodajni direktor DAF Trucks. N.V. za istočnu Europu. Prvi dan posjeta domaćini su organizirali osebujno razgledavanje Amsterdama zahvaljujući karakterističnim amsterdamskim kanalima i mostovima kojih u ovom gradu ima preko 1000. U razgledavanju hrvatskim gostima pridružili su se partneri DAF-a iz Kazahstana i Bjelorusije.

Slijedeći dan grupa je posjetila upravno-proizvodni kompleks DAF-a u Eindhovenu. Sve goste pozdravio je generalni direktor prodaje g.Michiel Kuijs. U višesatnom obilasku gosti su upoznati sa sofisticiranom proizvodnjom kamiona u Eindhovenu, gdje 6500 zaposlenih proizvodi 150 DAF kamiona dnevno. Nakon prigodnog ručka u restoranu prodajnog centra krenulo se u posjet DAF muzeju u centru Eindhovena. Današnji muzej DAF-a na mjestu je prve radionice u kojoj su braća Hub i Wim van Doorne, osnivači DAF-a, 1929 godine utemeljili manufakturnu proizvodnju i servis vozila. Zahvaljujući proširenju muzeja na nekoliko susjednih objekata, muzej posjeduje fascinantnu brojku originalnih DAF vozila od 1929 do danas izloženih u osebujnom scenografskom okruženju. Nakon muzeja grupa je posjetila sofisticiarani prometni poligon za testiranje DAF vozila u St.Odenrode-u. Ovom prilikom svi gosti-vozači imali su priliku isprobati nekoliko verzija DAF kamiona pod punom opremom i teretom u teškim cestovnim uvjetima. Obzirom da je većina gostiju znala odlično upravljati ovim vozilima, događaj je izazvao veliki interes.

Trećeg, zadnjeg dana posjeta, grupa je posjetila kulturno-turističke znamenitosti Nizozemske po kojima je ona svjetski poznata. Od tradicionlne proizvodnje sira, nizozemskih drvenih klompi do posjeta tipičnim starinskim vjetrenjačama…

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.