3. DAF Road Show ispunio očekivanja

Ovlašteni DAF partner za Hrvatsku TTI d.o.o. organizirao je 27. i 28. travnja 2012. godine po treći put dane otvorenih vrata DAF-a: Road Show 2012. u prodajno-servisnom centru u Varaždinskim Toplicama.

Ove godine organizatori su omogućili pregled i osobno testiranje cijele game DAF kamiona te korisnike upoznali sa novitetima koje je DAF pripremio za buduće vrijeme. Posjetitelji su se mogli detaljine upoznati sa čak osam kamiona, gdje posebno naglašavamo DAF XF105.460 EEV izvedbu koja donosi uštede u pogledu potrošnje goriva i cestarine, te DAF XF105.460 ATe izvedbu (advanced transport efficiency) koja je posebno optimizirana da ukupne troškove vozila svede na minimum, posebno kod flotnih kupaca.

Uz navedene modele posjetitelji su se mogli upoznati sa modelom DAF LF sa kranom koji se posebno ističe malom težinom šasije što rezultira visokom korisnom nosivošću te najmanjim krugom okretanja u klasi i čini ga iznimno pogodnim za manevraciju u uskim ulicama gradskih sredina.

Neizostavna komponenta DAF Road Showa je i posebno opremljen DAF CF 85.410   opremljen kao izložbeni salon sa rezervnim dijelovima PACCARD-TRP i dodatnom opremom te posebno pripremljenim cijenama dijelova koje su dodatno razveselile vlasnike DAF kamiona.

Prilikom otvorenja DAF Road Showa 2012 posjetiteljima su se obratili direktor Danijel Bujanec, te direktor prodaje Branko Gojanović. DAF Trucks N.V. iz Nizozemske  predstavljao je g. Twan Verhoeven. U svojem izlaganju prisutne posjetitelje upoznao je sa prednostima DAF XF105.460 ATe-a.

Uz poslovni dio, organizatori su se pobrinuli i za ugodnu atmosferu uz bogatu gastronomsku ponudu jela i pića te neizostavnu glazbu domaćih tamburaških sastava “Taliri” i “ExFakini”.

Podijelite stranicu

Pozivamo vas da podijelite našu stranicu sa drugima.